31/07/2019 31/07/2019 Ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος στο πλαίσιο των επαφών του με εκπροσώπους των διπλωματικών αποστολών ξένων χωρών στο Βελιγράδι,συναντήθηκε χθες Τρίτη 30 Ιουλίου στο Πατριαρχικό Μέγαρο, με τον πρέσβη της Ισπανίας Ραούλ Μπαρτολόμεο. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης η κ. Ιζαμπέλ Ρουμπιάλες, η κ. Μιλένα Καρισίτ, υπάλληλος της ισπανικής Πρεσβείας, καθώς και ο διάκονος Δρ Αλεξάνταρ...
31 Ιουλίου, 2019 - 8:14

Στον Πατρ. Σερβίας ο Ισπανός Πρέσβης

Διαδώστε:
Στον Πατρ. Σερβίας ο Ισπανός Πρέσβης

Ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος στο πλαίσιο των επαφών του με εκπροσώπους των διπλωματικών αποστολών ξένων χωρών στο Βελιγράδι,συναντήθηκε χθες Τρίτη 30 Ιουλίου στο Πατριαρχικό Μέγαρο, με τον πρέσβη της Ισπανίας Ραούλ Μπαρτολόμεο.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης η κ. Ιζαμπέλ Ρουμπιάλες, η κ. Μιλένα Καρισίτ, υπάλληλος της ισπανικής Πρεσβείας, καθώς και ο διάκονος Δρ Αλεξάνταρ Πρασέβιτς, επικεφαλής του γραφείου του Πατριαρχείου της Σερβίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων