17/06/2020 17/06/2020 Συνάντηση με τον Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίο είχε χθες Τρίτη 16 Ιουνίου ο υπουργός Εργασίας, Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων της Σερβίας κ. Ζόραν Τζόρντιεβιτς. “Κατά τη διάρκεια της μεγάλης μάχης που έδωσε ολόκληρος ο πλανήτης ενάντια στον κορωνοϊό, η Σερβία και οι πολίτες της έδειξαν αλληλεγγύη και με τις θυσίες που κάναμε όλοι μαζί καταφέραμε...
17 Ιουνίου, 2020 - 8:55

Στον Πατρ. Σερβίας ο υπουργός Εργασίας

Διαδώστε:
Στον Πατρ. Σερβίας ο υπουργός Εργασίας

Συνάντηση με τον Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίο είχε χθες Τρίτη 16 Ιουνίου ο υπουργός Εργασίας, Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων της Σερβίας κ. Ζόραν Τζόρντιεβιτς.
“Κατά τη διάρκεια της μεγάλης μάχης που έδωσε ολόκληρος ο πλανήτης ενάντια στον κορωνοϊό, η Σερβία και οι πολίτες της έδειξαν αλληλεγγύη και με τις θυσίες που κάναμε όλοι μαζί καταφέραμε να πολεμήσουμε τον αόρατο εχθρό” δήλωσε ο υπουργός και πρόσθεσε ότι στο “πνεύμα της ενότητας πρέπει να συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε σε όλες τις προκλήσεις”.

Ο κ. Τζόρντιεβιτς αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η κυβέρνηση της χώρας ανακήρυξε το 2020 Έτος Αλληλεγγύης και Συνεργασίας.

“Η αλληλεγγύη και η συνεργασία σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας έχουν καίρια σημασία για την πρόληψη των συνεπειών που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή και την υγεία του πληθυσμού, ιδίως των ευάλωτων ομάδων” υπογράμμισε ο υπουργός και ευχαρίστησε τον Πατριάρχη Ειρηναίο και την Ορθόδοξη Εκκλησία της Σερβίας για την υποστήριξή τους σε αυτήν την απόφαση.
Ο Σέρβος Πατριάρχης ευλόγησε την απόφαση να κηρυχθεί το τρέχον έτος “Έτος Αλληλεγγύης και Συνεργασίας”, τονίζοντας ότι οι αξίες αυτές είναι στο πνεύμα του Χριστιανισμού και της Ορθοδοξίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων