09/07/2021 10/07/2021 Συνάντηση με την Επίτροπο για την Προστασία της Ισότητας της Σερβίας Μπράνκιτσα Γιάνκοβιτς είχε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021. Η Επίτροπος έτυχε θερμής υποδοχής από τον Μακαριώτατο στην έδρα του Πατριαρχείου στο Βελιγράδι. Στο επίκεντρο της συνάντησης που διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα και εν μέσω πνεύματος αλληλοκατανόησης, βρέθηκε το...
09 Ιουλίου, 2021 - 18:34
Τελευταία ενημέρωση: 10/07/2021 - 2:20

Στον Πατριάρχη Σερβίας η Επίτροπος για την Προστασία της Ισότητας

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Σερβίας η Επίτροπος για την Προστασία της Ισότητας

Συνάντηση με την Επίτροπο για την Προστασία της Ισότητας της Σερβίας Μπράνκιτσα Γιάνκοβιτς είχε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021.

Η Επίτροπος έτυχε θερμής υποδοχής από τον Μακαριώτατο στην έδρα του Πατριαρχείου στο Βελιγράδι.

Στο επίκεντρο της συνάντησης που διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα και εν μέσω πνεύματος αλληλοκατανόησης, βρέθηκε το θέμα της αναγκαιότητας της προώθησης αξιών στην Σερβική κοινωνία όπως: η ισότητα, η ανεκτικότητα, ο σεβασμός, o διάλογος, η αλληλεγγύη και η συνεργασία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων