25/06/2022 25/06/2022 Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος υποδέχθηκε την Πρέσβη της Πορτογαλίας στη Σερβία Μαρία Βιρζίνια στην έδρα του Πατριαρχείου στο Βελιγράδι την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022. Κατά την διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, ο Μακαριώτατος επεσήμανε ότι οι αρετές και τα διδάγματα του Ευαγγελίου αποτελούν το ασφαλέστερο και το πιο επιτυχημένο πρότυπο...
25 Ιουνίου, 2022 - 16:43
Τελευταία ενημέρωση: 25/06/2022 - 23:19

Στον Πατριάρχη Σερβίας η Πρέσβης της Πορτογαλίας

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Σερβίας η Πρέσβης της Πορτογαλίας

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος υποδέχθηκε την Πρέσβη της Πορτογαλίας στη Σερβία Μαρία Βιρζίνια στην έδρα του Πατριαρχείου στο Βελιγράδι την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, ο Μακαριώτατος επεσήμανε ότι οι αρετές και τα διδάγματα του Ευαγγελίου αποτελούν το ασφαλέστερο και το πιο επιτυχημένο πρότυπο για τη βελτίωση των διαπροσωπικών σχέσεων, την ενίσχυση της ειρήνης και τη δημιουργία γόνιμης συνεργασίας μεταξύ των χωρών της ευρύτερης περιοχής και του κόσμου.

Από την πλευρά της η Πρέσβης της Πορτογαλίας έκανε ιδιαίτερη μνεία στο γεγονός ότι η εν Σερβία Ορθόδοξη Εκκλησία διαδραματίζει ενεργό ρόλο στην ανάπτυξη του διαλόγου με τις χώρες της ευρύτερης περιοχής.

Στη συνάντηση παρέστη επίσης ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Marca κ. Σάββας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων