16/10/2019 16/10/2019 Με την νέα Πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου στην Σερβία κ. Σάιαν Μακ Λέοντ συναντήθηκε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος στο Πατριαρχικό Μέγαρο. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών αλλά και τον ρόλο της Εκκλησίας και φυσικό στην επικείμενη έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Επίσης, έγιναν αναφορές  στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει...
16 Οκτωβρίου, 2019 - 8:16
Τελευταία ενημέρωση: 16/10/2019 - 20:44

Στον Πατριάρχη Σερβίας η Βρετανίδα Πρέσβης

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Σερβίας η Βρετανίδα Πρέσβης

Με την νέα Πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου στην Σερβία κ. Σάιαν Μακ Λέοντ συναντήθηκε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος στο Πατριαρχικό Μέγαρο.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών αλλά και τον ρόλο της Εκκλησίας και φυσικό στην επικείμενη έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Επίσης, έγιναν αναφορές  στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει τα τελευταία χρόνια η βρετανική κυβέρνηση αναφορικά με τις διώξεις των χριστιανών σε διάφορες περιοχές του κόσμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων