26/06/2022 26/06/2022 Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Εκκλησία στην Αυστραλία, ιδιαίτερα εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος με τον Πανιερώτατο Επίσκοπο Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας κ. Σιλουανό στην έδρα του Πατριαρχείου στο Βελιγράδι την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022. Επίσης, ο Πανιερώτος ενημέρωσε τον Πατριάρχη...
26 Ιουνίου, 2022 - 10:30
Τελευταία ενημέρωση: 26/06/2022 - 10:54

Στον Πατριάρχη Σερβίας ο Επίσκοπος Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Σερβίας ο Επίσκοπος Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας

Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Εκκλησία στην Αυστραλία, ιδιαίτερα εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος με τον Πανιερώτατο Επίσκοπο Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας κ. Σιλουανό στην έδρα του Πατριαρχείου στο Βελιγράδι την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022.

Επίσης, ο Πανιερώτος ενημέρωσε τον Πατριάρχη Σερβίας για την επόμενη φάση των εργασιών επέκτασης των εγκαταστάσεων στο Κολλέγιο του Αγίου Σάββα του Σύδνεϋ, το οποίο είναι το πρώτο σχολείο που λειτουργεί υπό τη Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία στην Αυστραλία.

Παράληλα με την ευκαιρία της επίσκεψης, ο Πανιερώτατης μετέφερε στον Μακαριώτατο τους χαιρετισμούς του κλήρου και του λαού της Επισκοπής.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων