08/02/2020 08/02/2020 Το κατώφλι του Πατριαρχείου Σερβίας στο Βελιγράδι πέρασε ο Πανιερ. Επίσκοπος Μπίχατς και Πέτροβατς κ. Σέργιος όπου τον υποδέχτηκε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020.   Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”   Στην διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας που απασχολούν την Εκκλησία και την Ιερά Επισκοπή Μπίχατς...
08 Φεβρουαρίου, 2020 - 18:17
Τελευταία ενημέρωση: 08/02/2020 - 18:07

Στον Πατριάρχη Σερβίας ο Επίσκοπος Μπίχατς και Πέτροβατς

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Σερβίας ο Επίσκοπος Μπίχατς και Πέτροβατς

Το κατώφλι του Πατριαρχείου Σερβίας στο Βελιγράδι πέρασε ο Πανιερ. Επίσκοπος Μπίχατς και Πέτροβατς κ. Σέργιος όπου τον υποδέχτηκε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020.

 

Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

Στην διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας που απασχολούν την Εκκλησία και την Ιερά Επισκοπή Μπίχατς και Πέτροβατς.

 

 

Επίσης, την ίδια ημέρα ο Πανιερώτατος είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Σερβίας κ. Αλεξάνταρ Βούτσιτς καθώς και με τον Επικεφαλής της Διεύθυνσης για την Συνεργασία με τις Εκκλησίες και τις Θρησκευτικές Κοινότητες κ. Μιλέτα Ραντόγεβιτς.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων