04/04/2021 04/04/2021 Την στάση της Αυστρίας απέναντι στους Ορθοδόξους Σέρβους που ζουν και εργάζονται σε αυτή τη χώρα εξήρε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον Πρέσβη της Αυστρίας στο Βελιγράδι, Νικόλα Λουτερότι. Ο αυστριακός διπλωμάτης συνεχάρη τον Μακαριώτατο για την εκλογή και την ανάληψη των νέων του καθηκόντων. Επίσης,...
04 Απριλίου, 2021 - 10:00
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2021 - 10:06

Στον Πατριάρχη Σερβίας ο Πρέσβης της Αυστρίας

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Σερβίας ο Πρέσβης της Αυστρίας

Την στάση της Αυστρίας απέναντι στους Ορθοδόξους Σέρβους που ζουν και εργάζονται σε αυτή τη χώρα εξήρε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον Πρέσβη της Αυστρίας στο Βελιγράδι, Νικόλα Λουτερότι.

Ο αυστριακός διπλωμάτης συνεχάρη τον Μακαριώτατο για την εκλογή και την ανάληψη των νέων του καθηκόντων. Επίσης, αναγνώρισε εκ μέρους της Αυστρίας στο πρόσωπο του Προκαθήμενο της Σερβικής Ορθοδόξου Εκκλησίας τις προσπάθειες και την συμβολή για την οικοδόμησει της ειρήνης, της κατανόησης και της εμπιστοσύνης στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Από την πλευρά του ο Πατριάρχης κ.κ. Πορφύριος τόνισε πως όλα τα ζητήματα που προκύπτουν μεταξύ των δύο πλευρών θα επιλύονται πάντα με διάλογο και σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων