24/06/2022 24/06/2022 Τον πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν στη Σερβία, Καμίλ Χασίγεφ (Kamil Hasiyev), υποδέχθηκε σήμερα, στις 24 Ιουνίου 2022, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος στο Πατριαρχικό Μέγαρο Βελιγραδίου. Σε μια εγκάρδια και φιλική κουβέντα, οι δύο συνομιλητές τόνισαν ότι οι καλές σχέσεις μεταξύ των δύο εθνών έχουν γερά θεμέλια, που βασίζονται στο πνεύμα της συνεργασίας και της αμοιβαίας...
24 Ιουνίου, 2022 - 18:30
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2022 - 18:17

Στον Πατριάρχη Σερβίας ο Πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Σερβίας ο Πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν

Τον πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν στη Σερβία, Καμίλ Χασίγεφ (Kamil Hasiyev), υποδέχθηκε σήμερα, στις 24 Ιουνίου 2022, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος στο Πατριαρχικό Μέγαρο Βελιγραδίου.

Σε μια εγκάρδια και φιλική κουβέντα, οι δύο συνομιλητές τόνισαν ότι οι καλές σχέσεις μεταξύ των δύο εθνών έχουν γερά θεμέλια, που βασίζονται στο πνεύμα της συνεργασίας και της αμοιβαίας κατανόησης. Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης κ.κ. Πορφύριος επεσήμανε ότι στη σημερινή εποχή του διχασμού και των συγκρούσεων, οι σχέσεις των δύο λαών μπορούν να λειτουργήσουν ως παράδειγμα προς όλους. Ο Πρέσβης Hasijev επανέλαβε την ετοιμότητά του για γόνιμη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.

Στην υποδοχή παρέστη, επίσης, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μάρτσης κ. Σάββας, Επικεφαλής του Πατριαρχικού Γραφείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων