04/06/2021 04/06/2021 Κοντά στους σπουδαστές του Θεολογικού Σεμιναρίου του Τσέτνιε βρέθηκε χθες, Πέμπτη 3 Ιουνίου, ο εψηφισμένος Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιος προκειμένου να τους ευχηθεί για τις τελικές εξετάσεις που ξεκίνησαν για τη λήψη του πτυχίου τους. Ο νέος Μητροπολίτης βρέθηκε στην Ιστορική Μονή Τσέτνιε, έδρα του Θεολογικού Σεμιναρίου, με αφορμή την εορτή των Αγίων...
04 Ιουνίου, 2021 - 15:20
Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2021 - 16:30

Στους σπουδαστές του Τσέτνιε ευχήθηκε ο νέος Μητροπολίτης

Διαδώστε:
Στους σπουδαστές του Τσέτνιε ευχήθηκε ο νέος Μητροπολίτης

Κοντά στους σπουδαστές του Θεολογικού Σεμιναρίου του Τσέτνιε βρέθηκε χθες, Πέμπτη 3 Ιουνίου, ο εψηφισμένος Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιος προκειμένου να τους ευχηθεί για τις τελικές εξετάσεις που ξεκίνησαν για τη λήψη του πτυχίου τους.

Ο νέος Μητροπολίτης βρέθηκε στην Ιστορική Μονή Τσέτνιε, έδρα του Θεολογικού Σεμιναρίου, με αφορμή την εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης που εροτάστηκε χθες με το παλαιό εορτολόγιο. Κατά την πρώτη ημέρα οι σπουδαστές εξετάστηκαν στο γνωστικό αντικείμενο του Κανονικού Δικαίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων