30/09/2021 30/09/2021 Στόχος διάφορων επιτήδειων φαίνεται να παραμένουν οι Ορθόδοξοι ναοί στο Μαυροβούνιο καθώς οι επιθέσεις βανδαλισμού δεν σταματούν, διαταράσσοντας την ηρεμία και τη γαλήνη που επιδιώκει η τοπική Εκκλησία. Μπορεί αυτή τη φορά να μην προκλήθηκαν φθορές σε μέρος ναού αλλά ζημιά υπέστησαν υλικά τα οποία προορίζονται για την αποπεράτωση των εργασιών στο καμπαναριό της Εκκλησίας...
30 Σεπτεμβρίου, 2021 - 9:48

Στόχος βανδάλων οι ναοί στο Μαυροβούνιο

Διαδώστε:
Στόχος βανδάλων οι ναοί στο Μαυροβούνιο

Στόχος διάφορων επιτήδειων φαίνεται να παραμένουν οι Ορθόδοξοι ναοί στο Μαυροβούνιο καθώς οι επιθέσεις βανδαλισμού δεν σταματούν, διαταράσσοντας την ηρεμία και τη γαλήνη που επιδιώκει η τοπική Εκκλησία.

Μπορεί αυτή τη φορά να μην προκλήθηκαν φθορές σε μέρος ναού αλλά ζημιά υπέστησαν υλικά τα οποία προορίζονται για την αποπεράτωση των εργασιών στο καμπαναριό της Εκκλησίας του Αγίου Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Κνιάσεβατς. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Επισκοπής Βουδίμλιε και Νίκτσιτς άγνωστοι έριξαν μαύρη μπογιά στις πέτρες που προορίζονταν να τοποθετηθούν στο καμπαναριό καθιστώντας τες πλέον ακατάλληλες για αξιοποίηση. Το γεγονός αυτό έχει ως συνέπεια να υπάρξει επιπλέον οικονομική επιβάρυνση για την αγορά των υλικών.

Σύμφωνα με τον ιερέα της ενορίας, πρόκειται σίγουρα για μια άσχημη, βανδαλιστική πράξη, η οποία στρέφεται κατά της εκκλησίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων