18/06/2021 18/06/2021 Άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στον προαύλιο χώρο του υπό ανέγερση ναού της Συνάξεως πάντων των Σέρβων Αγίων στην περιοχή Vrginmost της Κροατίας και προκάλεσαν σημαντικές φθορές σε υλικά που επρόκειτο να τοποθετηθούν στον ναό όπως πλάκες από γρανίτη και ψηφιδωτά. Τα τελευταία δύο χρόνια ο ναός έχει γίνει πολλές φορές στόχος βανδαλισμού και κλοπής με την τελευταία...
18 Ιουνίου, 2021 - 11:59
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2021 - 12:42

Στόχος βανδάλων υπό ανέγερση Ορθόδοξος ναός στην Κροατία

Διαδώστε:
Στόχος βανδάλων υπό ανέγερση Ορθόδοξος ναός στην Κροατία

Άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στον προαύλιο χώρο του υπό ανέγερση ναού της Συνάξεως πάντων των Σέρβων Αγίων στην περιοχή Vrginmost της Κροατίας και προκάλεσαν σημαντικές φθορές σε υλικά που επρόκειτο να τοποθετηθούν στον ναό όπως πλάκες από γρανίτη και ψηφιδωτά.

Τα τελευταία δύο χρόνια ο ναός έχει γίνει πολλές φορές στόχος βανδαλισμού και κλοπής με την τελευταία ενέργεια να καταγγέλλεται στις αστυνομικές αρχές της περιοχής προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.

 

 

Πηγή φωτογραφιών:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων