21/02/2021 22/02/2021 Συγχαρητήριο μήνυμα απέστειλε στον διάσημο Σέρβο τενίστα Νόβακ Τζόκοβιτς ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος, μετά την επικράτηση του στο τουρνουά του Αυστραλιανού Όπεν στην Μελβούρνη την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021. “Συγχαίρω τον Νόβακ Τζόκοβιτς για την μεγάλη νίκη του στο Αυστραλιανό τουρνουά”, αναφέρει ο Μακαριώτατος και, μεταξύ άλλων, προσθέτει ότι τα επιτεύγματα του εξυψώνουν...
21 Φεβρουαρίου, 2021 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2021 - 1:41

Συγχαρητήρια Πατριάρχη Σερβίας στον τενίστα Νόβακ Τζόκοβιτς

Διαδώστε:
Συγχαρητήρια Πατριάρχη Σερβίας στον τενίστα Νόβακ Τζόκοβιτς

Συγχαρητήριο μήνυμα απέστειλε στον διάσημο Σέρβο τενίστα Νόβακ Τζόκοβιτς ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος, μετά την επικράτηση του στο τουρνουά του Αυστραλιανού Όπεν στην Μελβούρνη την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021.

“Συγχαίρω τον Νόβακ Τζόκοβιτς για την μεγάλη νίκη του στο Αυστραλιανό τουρνουά”, αναφέρει ο Μακαριώτατος και, μεταξύ άλλων, προσθέτει ότι τα επιτεύγματα του εξυψώνουν το ηθικό και γεμίζουν τις καρδιές με υπερηφάνεια εκείνων που μαθαίνουν να υπομένουν τον πόνο και να ξεπερνούν τα όρια τους, όπως πράττει εκείνος.

“Αυτό είναι το δίδαγμα που παίρνουμε από τον ανίκητο και ακλόνητο Νόβακ εδώ και χρόνια. Και αναδείχθηκε πάλι στο νότιο άκρο του πλανήτη, στην Μελβούρνη, για ένατη φορά.”, σημειώνει χαρακτηριστικά.

 

 

Καταλήγοντας στο μήνυμα του, ο Μακαριώτατος ευχαριστεί τον κορυφαίο Σέρβο αθλητή για όσα ακόμα θα προσφέρει στο μέλλον, ενώ παράλληλα συγχαίρει προσευχόμενος τον ίδιο και την οικογένεια του. Ο Τζόκοβιτς πραγματοποιήσε εξαιρετική εμφάνιση και κατέκτησε τον τίτλο του Αυστραλιανού Όπεν για 9η φορά επικρατώντας στον τελικό επί του Ρώσου Ντανίλ Μεντβέντεφ.

 

Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων