04/11/2020 04/11/2020 Τον Πρέσβη της Ουγγαρίας στη Σερβία Αττίλα Πίντερ δέχθηκε σήμερα στο Πατριαρχικό Μέγαρο στο Βελιγράδι ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος.  Βασικό θέμα της επίσκεψης του Ούγγρου διπλωμάτη ήταν η παράδοση συλλυπητήριου γράμματος του Πρωθυπουργού της Ουγγαρίας Βίκτωρ Όρμπαν για την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κυρού Αμφιλοχίου, ο οποίος κοιμήθηκε την Παρασκευή...
04 Νοεμβρίου, 2020 - 17:56
Τελευταία ενημέρωση: 04/11/2020 - 18:00

Συλλυπητήριο γράμμα του Β. Όρμπαν για την εκδημία του Μητρ. Μαυροβουνίου

Διαδώστε:
Συλλυπητήριο γράμμα του Β. Όρμπαν για την εκδημία του Μητρ. Μαυροβουνίου

Τον Πρέσβη της Ουγγαρίας στη Σερβία Αττίλα Πίντερ δέχθηκε σήμερα στο Πατριαρχικό Μέγαρο στο Βελιγράδι ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος. 

Βασικό θέμα της επίσκεψης του Ούγγρου διπλωμάτη ήταν η παράδοση συλλυπητήριου γράμματος του Πρωθυπουργού της Ουγγαρίας Βίκτωρ Όρμπαν για την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κυρού Αμφιλοχίου, ο οποίος κοιμήθηκε την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020.

Οι δυο πλευρές είχαν τη δυνατότητα στη συνέχεια να συζητήσουν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Από τη συνάντηση του Ούγγρου Πρέσβη με τον Πατριάρχη Ειρηναίο 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων