20/11/2020 20/11/2020 O πρόεδρος της Βουλής του Μαυροβουνίου κ. Αλέξα Μπέσιτς στο συλλυπητήριο μήνυμά του για τον μακαριστό Πατριάρχη Σερβίας Ειρηναίο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: “Η αποχώρηση ενός ανθρώπου που έχει αφιερώσει όλη του τη ζωή στο να υπηρετεί τον Θεό, τους ανθρώπους και την ανθρώπινη ιδέα της φιλανθρωπίας είναι μια μεγάλη απώλεια για τους πιστούς...
20 Νοεμβρίου, 2020 - 14:59

Συλλυπητήριο μήνυμα Προέδρου της Βουλής του Μαυροβουνίου

Διαδώστε:
Συλλυπητήριο μήνυμα Προέδρου της Βουλής του Μαυροβουνίου

O πρόεδρος της Βουλής του Μαυροβουνίου κ. Αλέξα Μπέσιτς στο συλλυπητήριο μήνυμά του για τον μακαριστό Πατριάρχη Σερβίας Ειρηναίο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: “Η αποχώρηση ενός ανθρώπου που έχει αφιερώσει όλη του τη ζωή στο να υπηρετεί τον Θεό, τους ανθρώπους και την ανθρώπινη ιδέα της φιλανθρωπίας είναι μια μεγάλη απώλεια για τους πιστούς και όλους εκείνους που τον σέβονταν. Τα συλλυπητήριά μου στους επισκόπους, τους μοναχούς, τους κληρικούς και τον πιστό λαό μας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων