23/03/2021 23/03/2021 Ο Πατριάρχης της Σερβίας κ.κ. Πορφύριος είχε συνάντηση με τον Υπουργό Νεότητας και Αθλητισμού της Σερβίας κ. Βάνια Ούντοβιτς το απόγευμα της Τρίτης 23 Μαρτίου 2021 στο Σερβικό Πατριαρχείο στο Βελιγράδι.  Η συνάντηση είχε επίκεντρο τους νέους ιδιαίτερα σε αυτήν την δύσκολη περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού. Ο Μακαριώτατος τόνισε ότι πρέπει να καλλιεργηθεί και...
23 Μαρτίου, 2021 - 22:30
Τελευταία ενημέρωση: 23/03/2021 - 20:54

Συνάντηση για τους νέους στο Πατριαρχείο Σερβίας

Διαδώστε:
Συνάντηση για τους νέους στο Πατριαρχείο Σερβίας

Ο Πατριάρχης της Σερβίας κ.κ. Πορφύριος είχε συνάντηση με τον Υπουργό Νεότητας και Αθλητισμού της Σερβίας κ. Βάνια Ούντοβιτς το απόγευμα της Τρίτης 23 Μαρτίου 2021 στο Σερβικό Πατριαρχείο στο Βελιγράδι. 

Η συνάντηση είχε επίκεντρο τους νέους ιδιαίτερα σε αυτήν την δύσκολη περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού. Ο Μακαριώτατος τόνισε ότι πρέπει να καλλιεργηθεί και να ενισχυθεί η αλληλεγγύη μεταξύ των νέων ενώ ταυτόχρονα ευχαρίστησε τον υπουργό για την επίσκεψή του.

Ο υπουργός από την μεριά του ευχαρίστησε για την υποστήριξη του Πατριαρχείου Σερβίας στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι νέοι και του επεσήμανε τους κινδύνους στο σύγχρονο κόσμο που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρεμεσιάνας κ. Στέφανος ο οποίος είναι σύμβουλος για τα θέματα νεότητας και αθλητισμού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων