12/06/2024 12/06/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιος συναντήθηκε με φοιτητές και καθηγητές της Πνευματικής Ακαδημίας Sretenjska του Πολιτιστικού Κέντρου της Πλιέβλια, στη βιβλιοθήκη της Ακαδημίας και συνομίλησε μαζί τους. Με αφορμή τα 130 χρόνια από τη γέννηση του Οσίου Ιουστίνου (Πόποβιτς) του Σέρβου, σαράντα πέντε χρόνια από την κοίμησή του και δέκα χρόνια από την ανακομιδή...
12 Ιουνίου, 2024 - 15:31
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2024 - 14:44

Συνάντηση Μητροπολίτη Μαυροβουνίου με φοιτητές και καθηγητές της Πνευματικής Ακαδημίας Sretenjska

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Μαυροβουνίου με φοιτητές και καθηγητές της Πνευματικής Ακαδημίας Sretenjska

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιος συναντήθηκε με φοιτητές και καθηγητές της Πνευματικής Ακαδημίας Sretenjska του Πολιτιστικού Κέντρου της Πλιέβλια, στη βιβλιοθήκη της Ακαδημίας και συνομίλησε μαζί τους.

Με αφορμή τα 130 χρόνια από τη γέννηση του Οσίου Ιουστίνου (Πόποβιτς) του Σέρβου, σαράντα πέντε χρόνια από την κοίμησή του και δέκα χρόνια από την ανακομιδή των ιερών λειψάνων του – ο Σεβασμιώτατος αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της εισήγησής του στον Άγιο.

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος έδωσε την ευλογία του στους φοιτητές και καθηγητές, οι οποίοι τον ευχαρίστησαν για τη συνάντηση.

Митрополит Јоаникије у Сретењској духовној академији

Φωτογραφία: Andrei Lebedev

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων