28/11/2021 29/11/2021 Συνάντηση με την Πρέσβυ των ΗΠΑ στο Μαυροβούνιο Τζούντι Ράινκε είχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιος την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021. Η Αμερικανίδα Πρέσβυς συνεχάρη τον Σεβασμιώτατο για την πρόσφατη εκλογή του ως Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας, όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. «Ήμουν στην ευχάριστη θέση να...
28 Νοεμβρίου, 2021 - 10:42
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2021 - 19:38

Συνάντηση Μητροπολίτη Μαυροβουνίου με Πρέσβυ των ΗΠΑ

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Μαυροβουνίου με Πρέσβυ των ΗΠΑ

Συνάντηση με την Πρέσβυ των ΗΠΑ στο Μαυροβούνιο Τζούντι Ράινκε είχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιος την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021.

Η Αμερικανίδα Πρέσβυς συνεχάρη τον Σεβασμιώτατο για την πρόσφατη εκλογή του ως Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας, όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Ήμουν στην ευχάριστη θέση να συναντηθώ με τον Μητροπολίτη Ιωαννίκιο για να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου για την εκλογή του. Η Πρεσβεία των ΗΠΑ προσβλέπει στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Σερβίας ως συνεργάτη για την προώθηση της θρησκευτικής και διεθνοτικής ανεκτικότητας στο Μαυροβούνιο», αναφέρει στο μήνυμα της η κα Ράινκε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων