02/04/2024 02/04/2024 Με στόχο την πραγματοποίηση κοινών δράσεων σε ό,τι αφορά στην προστασία του περιβάλλοντος, και με πρωτοβουλία του Υπουργείου Τουρισμού, Οικολογίας και Αειφόρου Ανάπτυξης, ο υπουργός κ. Βλαντιμίρ Μαρτίνοβιτς συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιο. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο Σεβασμιώτατος είπε ότι η Εκκλησία πάντα θα στηρίζει όχι μόνο την πράσινη...
02 Απριλίου, 2024 - 18:24
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2024 - 18:16

Συνάντηση Μητροπολίτη Μαυροβουνίου με τον υπουργό Τουρισμού για την προστασία του περιβάλλοντος

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Μαυροβουνίου με τον υπουργό Τουρισμού για την προστασία του περιβάλλοντος

Με στόχο την πραγματοποίηση κοινών δράσεων σε ό,τι αφορά στην προστασία του περιβάλλοντος, και με πρωτοβουλία του Υπουργείου Τουρισμού, Οικολογίας και Αειφόρου Ανάπτυξης, ο υπουργός κ. Βλαντιμίρ Μαρτίνοβιτς συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιο.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο Σεβασμιώτατος είπε ότι η Εκκλησία πάντα θα στηρίζει όχι μόνο την πράσινη ατζέντα, που ήταν και το θέμα της συνάντησης, αλλά και την οικονομική ανάκαμψη και ευημερία ολόκληρης της κοινωνίας.

Σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο ανέφερε ότι ο κ. Μαρτίνοβιτς είναι ευγνώμων για τις πρωτοβουλίες και τις προτάσεις που τέθηκαν για την προάσπιση της υγείας των ανθρώπων και για την προστασία του περιβάλλοντος. Ακόμη, υπογράμμισε ότι η Ιερά Μητρόπολη Μαυροβουνίου και το Υπουργείο θα συνεργαστούν για την πραγματοποίηση δράσεων για το συμφέρον ολόκληρης της κοινότητας.

Πηγή: mitropolija

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων