16/03/2020 16/03/2020 Με τον πρόεδρο της Σερβίας Αλεξάντρ Βούτσιτς συναντήθηκε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που λαμβάνονται για την προστασία από τον κορωνοϊό. “Είμαστε σε μια ιδιαίτερη κατάσταση και μπροστά σε ένα μεγάλο πρόβλημα, το οποίο δεν είναι μόνο δικό μας πρόβλημα, αλλά ολόκληρου του κόσμου. Δεν έχουμε βιώσει ακόμα το ανώτατο σημείο...
16 Μαρτίου, 2020 - 13:27

Συνάντηση Πατρ. Σερβίας- Βούτσιτς για τον κορωνοϊό

Διαδώστε:
Συνάντηση Πατρ. Σερβίας- Βούτσιτς για τον κορωνοϊό

Με τον πρόεδρο της Σερβίας Αλεξάντρ Βούτσιτς συναντήθηκε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που λαμβάνονται για την προστασία από τον κορωνοϊό.
“Είμαστε σε μια ιδιαίτερη κατάσταση και μπροστά σε ένα μεγάλο πρόβλημα, το οποίο δεν είναι μόνο δικό μας πρόβλημα, αλλά ολόκληρου του κόσμου. Δεν έχουμε βιώσει ακόμα το ανώτατο σημείο των αρνητικών επιπτώσεων αυτού του ιού. Είναι μεγάλη μας ευχαρίστηση που η χώρα μας είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει αυτή την πανδημία” υπογράμμισε ο Πατριάρχης και πρόσθεσε:
” Η Εκκλησία μας θα συμβάλει όσο μπορεί στην προσπάθεια αυτή, καλώντας τους πιστούς να υπακούσουν στα μέτρα που προτείνονται από τους ειδικούς. Αν συμμορφωθούμε, θα έχουμε σίγουρα κάποιο αποτέλεσμα. Η Εκκλησία θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να παρουσιάσει στον λαό μας τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η πανδημία, την οποία όμως μπορούμε να ανακόψουμε με πειθαρχία και υπεύθυνη συμπεριφορά “.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων