07/05/2022 07/05/2022 Ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος υποδέχθηκε σήμερα τον Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στη Δημοκρατία της Σερβίας, Christopher Hill, στο Πατριαρχικό Μέγαρο, στο Βελιγράδι. Ο Μακαριώτατος και ο Αμερικανός Πρέσβης συζήτησαν σε φιλικό κλίμα την κατάσταση στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια, τα οποία πρόσφατα επισκέφθηκε ο Πατριάρχης Σερβίας. Αυτό που τονίστηκε είναι η σημασία...
07 Μαΐου, 2022 - 16:50
Τελευταία ενημέρωση: 07/05/2022 - 16:54

Συνάντηση Πατριάρχη Σερβίας με Πρέσβη των ΗΠΑ στη Σερβία

Διαδώστε:
Συνάντηση Πατριάρχη Σερβίας με Πρέσβη των ΗΠΑ στη Σερβία

Ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος υποδέχθηκε σήμερα τον Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στη Δημοκρατία της Σερβίας, Christopher Hill, στο Πατριαρχικό Μέγαρο, στο Βελιγράδι.

Ο Μακαριώτατος και ο Αμερικανός Πρέσβης συζήτησαν σε φιλικό κλίμα την κατάσταση στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια, τα οποία πρόσφατα επισκέφθηκε ο Πατριάρχης Σερβίας.

Αυτό που τονίστηκε είναι η σημασία της επικράτησης του διαλόγου και της ειρήνης παντού και σε κάθε μέρος, ειδικά στην Ουκρανία.

Ο Μακαριώτατος υπογράμμισε τον ρόλο της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στον σερβικό λαό τόσο στη χώρα όσο και στο Κοσσυφοπέδιο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων