22/05/2019 22/05/2019 Επίσημη επίσκεψη στο Πατριαρχείο της Αντιοχείας αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος το διήμερο 1-2 Ιουνίου, όπου θα έχει κατ΄ιδίαν συνάντηση με τον Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη. Όπως αναφέρει το πρακτορείο dobrotoliubie.com, την Κυριακή 2 Ιουνίου οι δύο Προκαθήμενοι θα συγχοροστατήσουν κατά τη διάρκεια θείας Λειτουργίας. Στο επίκεντρο της συνάντησης θα τεθούν το...
22 Μαΐου, 2019 - 9:35
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2019 - 9:49

Συνάντηση του Πατρ. Αντιοχείας με τον Πατρ. Σερβίας

Διαδώστε:
Συνάντηση του Πατρ. Αντιοχείας με τον Πατρ. Σερβίας

Επίσημη επίσκεψη στο Πατριαρχείο της Αντιοχείας αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος το διήμερο 1-2 Ιουνίου, όπου θα έχει κατ΄ιδίαν συνάντηση με τον Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο dobrotoliubie.com, την Κυριακή 2 Ιουνίου οι δύο Προκαθήμενοι θα συγχοροστατήσουν κατά τη διάρκεια θείας Λειτουργίας.

Στο επίκεντρο της συνάντησης θα τεθούν το ζήτημα της ουκρανικής αυτοκεφαλίας, αλλά και οι δύσκολες συνθήκες που επικρατούν για τους Χριστιανούς στη Μέση Ανατολή.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Οκτώβριο ο Πατριάρχης κ.κ. Ιωάννης είχε πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στο Βελιγράδι, όπου είχε συνάντηση με τον Σέρβο Πατριάρχη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης αυτής ο Πατριάρχης Σερβίας θα έχει συναντήσεις και με πολιτικούς αξιωματούχους της περιοχής

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων