04/03/2020 04/03/2020 Με εκπροσώπους της Αμερικανικής Επιτροπής για την Παγκόσμια Θρησκευτική Ελευθερία (USCIRF) συναντήθηκε στην Ουάσιγκτον ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος στο πλαίσιο της περιοδείας του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Προκαθήμενος της Σερβικής Ορθοδόξου Εκκλησίας ευχαρίστησε την αντιπρόεδρο της Επιτροπής Ναντίν Μένζα, και τα άλλα μέλη, για τη συνάντηση αυτή και αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η...
04 Μαρτίου, 2020 - 8:57

Συνάντηση του Πατρ. Σερβίας με μέλη της USCIRF

Διαδώστε:
Συνάντηση του Πατρ. Σερβίας με μέλη της USCIRF

Με εκπροσώπους της Αμερικανικής Επιτροπής για την Παγκόσμια Θρησκευτική Ελευθερία (USCIRF) συναντήθηκε στην Ουάσιγκτον ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος στο πλαίσιο της περιοδείας του στις Ηνωμένες Πολιτείες.


Ο Προκαθήμενος της Σερβικής Ορθοδόξου Εκκλησίας ευχαρίστησε την αντιπρόεδρο της Επιτροπής Ναντίν Μένζα, και τα άλλα μέλη, για τη συνάντηση αυτή και αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ορθοδοξία στη Σερβία. Στη συζήτηση τέθηκαν και εθνικά θέματα, αλλά και θέματα της σερβικής ομογένειας.
Ο Μακαριώτατος θα παραμείνει στην Ουάσιγκτον μέχρι το βράδυ, και εν συνεχεία θα αναχωρήσει για τη Νέα Υόρκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων