12/10/2021 12/10/2021 Με τη Σέρβα σκηνοθέτιδα της ταινίας «Ο άνθρωπος του Θεού», Γελένα Πόποβιτς, συναντήθηκε σήμερα, Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος, σε μια συνάντηση για την οποία έγραψε στο Instagram: “Μίλησα με τη σκηνοθέτιδα Γελένα Πόποβιτς για την ταινία “Ο άνθρωπος του Θεού”, η οποία ήταν η πιο δημοφιλής στην Ελλάδα για...
12 Οκτωβρίου, 2021 - 15:55
Τελευταία ενημέρωση: 12/10/2021 - 22:42

Συνάντηση του Πατριάρχη Σερβίας με την σκηνοθέτη του «Man of God»

Διαδώστε:
Συνάντηση του Πατριάρχη Σερβίας με την σκηνοθέτη του «Man of God»

Με τη Σέρβα σκηνοθέτιδα της ταινίας «Ο άνθρωπος του Θεού», Γελένα Πόποβιτς, συναντήθηκε σήμερα, Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος, σε μια συνάντηση για την οποία έγραψε στο Instagram:

“Μίλησα με τη σκηνοθέτιδα Γελένα Πόποβιτς για την ταινία “Ο άνθρωπος του Θεού”, η οποία ήταν η πιο δημοφιλής στην Ελλάδα για αρκετές εβδομάδες και αμέσως μετά έπαιξε στους κινηματογράφους του Βελιγραδίου και όλης της Σερβίας, στη Ρωσία, στην Αυστραλία και σε πολλές ευρωπαϊκές και ασιατικές χώρες. Ανυπομονώ για αυτήν την τόσο μεγάλη επιτυχία και της Σέρβας σκηνοθέτη και της ταινίας, γιατί περιγράφει τη ζωή ενός πολύ σεβαστού φίλου του Θεού σε όλο τον Ορθόδοξο κόσμο, του Αγίου Νεκταρίου της Αίγινας. Με την ευκαιρία αυτή, ο κινηματογράφος γίνεται  ο καλύτερος τρόπος διάδοσης της πίστης του Χριστού και δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουν τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο”.

 

 

ΔΕΙΤΕ – Μόσχα: Ο Δημήτρης Ιτούδης στην επίσημη πρεμιέρα του Man of God

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων