03/05/2019 03/05/2019 Στις 2 Μάη 2019 στην Πατριαρχική κατοικία στο Βελιγράδι πραγματοποιήθηκε τακτική ετήσια συνόδου της Ολομέλειας του διοικητικού συμβουλίου του Πατριαρχείου της Σερβίας. Στη συνάντηση προήδρευσε ο Πατριάρχης της Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν ζητήματα που έχουν να κάνουν με χρηματοοικονομικές πράξεις, νομικές υποθέσεις, την επιστροφή της δεσμευμένης εκκλησιαστικής περιουσίας, και άλλα θέματα που...
03 Μαΐου, 2019 - 12:18
Τελευταία ενημέρωση: 03/05/2019 - 12:48

Συνεδρίασε η ολομέλεια του Πατρ. Σερβίας

Διαδώστε:
Συνεδρίασε η ολομέλεια του Πατρ. Σερβίας

Στις 2 Μάη 2019 στην Πατριαρχική κατοικία στο Βελιγράδι πραγματοποιήθηκε τακτική ετήσια συνόδου της Ολομέλειας του διοικητικού συμβουλίου του Πατριαρχείου της Σερβίας. Στη συνάντηση προήδρευσε ο Πατριάρχης της Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν ζητήματα που έχουν να κάνουν με χρηματοοικονομικές πράξεις, νομικές υποθέσεις, την επιστροφή της δεσμευμένης εκκλησιαστικής περιουσίας, και άλλα θέματα που έχουν σημασία για τη ζωή και το έργο της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Επίσης αξιολογήθηκαν και οι εκθέσεις των Μητροπόλεων τόσο του εσωτερικού όσο και της διασποράς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων