15/05/2021 15/05/2021 Υπό την προεδρία του Πατριάρχη κ.κ. Πορφυρίου συνεδρίασε χθες στο Βελιγράδι το Διοικητικό Συμβούλιο της Βιβλιοθήκης του Πατριαρχείου Σερβίας. Ο Διευθυντής της Βιβλιοθήκης, Δρ. Ζόραν Νεντέλκοβιτς, υπέβαλε την έκθεση πεπραγμένων της Βιβλιοθήκης για το περασμένο έτος καθώς και τις τρέχουσες δραστηριότητες. Επίσης, ενημέρωσε τα μέλη της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου σχετικά με την πορεία των...
15 Μαΐου, 2021 - 13:31
Τελευταία ενημέρωση: 15/05/2021 - 13:45

Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Βιβλιοθήκης του Πατριαρχείου Σερβίας

Διαδώστε:
Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Βιβλιοθήκης του Πατριαρχείου Σερβίας

Υπό την προεδρία του Πατριάρχη κ.κ. Πορφυρίου συνεδρίασε χθες στο Βελιγράδι το Διοικητικό Συμβούλιο της Βιβλιοθήκης του Πατριαρχείου Σερβίας.

Ο Διευθυντής της Βιβλιοθήκης, Δρ. Ζόραν Νεντέλκοβιτς, υπέβαλε την έκθεση πεπραγμένων της Βιβλιοθήκης για το περασμένο έτος καθώς και τις τρέχουσες δραστηριότητες. Επίσης, ενημέρωσε τα μέλη της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου σχετικά με την πορεία των εργασιών σχετικά με τη διαμόρφωση αίθουσας που θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του μακαριστού Πατριάρχη Σερβίας κυρού Παύλου.

Στο Συμβούλιο συμμετέχουν επίσης ο Μητροπολίτης Δαμπροβοσνίας κ. Χρυσόστομος, ο Επίσκοπος Μπάτσκας κ. Ειρηναίος, ο Επίσκοπος Σουμαδίας κ. Ιωάννης και ο Επίσκοπος Κρούσεβατς κ. Δαυίδ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων