28/04/2022 28/04/2022 Υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφυρίου συνεδρίασε χθες το Επισκοπικό Συμβούλιο της Αρχιεπισκοπής Βελιγραδίου και Καρλοβικίου, στην έδρα του Πατριαρχείο στο Βελιγράδι.  Αρχικά τελέστηκε αγιασμός για την έναρξη των εργασιών με τον Μακαριώτατο να καλωσορίζει τα μέλη του Συμβουλίου και να ανταλλάσσει το μήνυμα της Αναστάσως. Ακολούθως μετέβησαν στην αίθουσα συνεδριάσεων όπου...
28 Απριλίου, 2022 - 10:06
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2022 - 10:16

Συνεδρίασε το Επισκοπικό Συμβούλιο της Αρχιεπισκοπής Βελιγραδίου

Διαδώστε:
Συνεδρίασε το Επισκοπικό Συμβούλιο της Αρχιεπισκοπής Βελιγραδίου

Υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφυρίου συνεδρίασε χθες το Επισκοπικό Συμβούλιο της Αρχιεπισκοπής Βελιγραδίου και Καρλοβικίου, στην έδρα του Πατριαρχείο στο Βελιγράδι. 

Αρχικά τελέστηκε αγιασμός για την έναρξη των εργασιών με τον Μακαριώτατο να καλωσορίζει τα μέλη του Συμβουλίου και να ανταλλάσσει το μήνυμα της Αναστάσως.

Ακολούθως μετέβησαν στην αίθουσα συνεδριάσεων όπου συζητήθηκαν τρέχοντα διοικητικά και ποιμαντικά θέματα της Αρχιεπισκοπής.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν, εκτός από τον Πατριάρχη, οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι Ραμεσιάνας κ. Στέφανος, Τόπλιτσας κ. Ιερόθεος, Χβόσταν κ. Ιουστίνος και Μαρκάνα κ. Σάββας και Sava της Marcana, ο Γραμματέας της Αρχιεπισκοπής Βελιγραδίου και Καρλοβικίου και όλα τα μέλη λαϊκά μέλη του Επισκοπικό Συμβούλιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων