14/01/2022 14/01/2022 Την ανάγκη για συνεργασία προκειμένου να ξεπεραστεί κάθε μορφή κρίσης εξέφρασε ο Επίσκοπος Μιλεσέβου κ. Αθανάσιο στον Πρόεδρο της Σερβικής Δημοκρατίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στην έδρα του Δήμου Πρίμποϊ. Ο Πανιερώτατος επεσήμανε στον κ. Βούτσιτς ότι είναι σημαντική η κατασκευή δρόμων και εργοστασίων, αλλά πάνω από όλα θα πρέπει όλοι μαζί...
14 Ιανουαρίου, 2022 - 13:37

Συνεργασία και ενότητα ζήτησε από τον Βούτσιτς ο Επίσκοπος Μιλεσέβου

Διαδώστε:
Συνεργασία και ενότητα ζήτησε από τον Βούτσιτς ο Επίσκοπος Μιλεσέβου

Την ανάγκη για συνεργασία προκειμένου να ξεπεραστεί κάθε μορφή κρίσης εξέφρασε ο Επίσκοπος Μιλεσέβου κ. Αθανάσιο στον Πρόεδρο της Σερβικής Δημοκρατίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στην έδρα του Δήμου Πρίμποϊ.

Ο Πανιερώτατος επεσήμανε στον κ. Βούτσιτς ότι είναι σημαντική η κατασκευή δρόμων και εργοστασίων, αλλά πάνω από όλα θα πρέπει όλοι μαζί να εργαστούν για την “κατασκευή” του ανθρώπου και της κοινωνίας, χρησιμοποιώντας αυτή τη φράση την οποία αναφερόταν τακτικά ο μακαριστός Πατριάρχη Σερβίας κυρός Παύλος.

“Μόνο αν συνεργαστούμε όλοι, ανεξαρτήτως διαφορών, μπορούμε να ξεπεράσουμε την κρίση”, υπογράμμισε και συμπλήρωσε ότι είναι επιτακτική ανάγκη να συγχωρούμε, να μην θυμώνουμε, να υπερβούμε τον εαυτό μας, ως προσωπικότητες και όλα τα δυσάρεστα φαινόμενα του παρελθόντος.

Τέλος, ευχαρίστησε τον κ. Βούτσιτς για την επίσκεψη και την εποικοδομητική συζήτηση μαζί του.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Σερβίας επισκέφθηκε και το μοναστήρι του Αγίου Νικολάου στο Priboj Spa.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων