27/04/2021 27/04/2021 Τον δήμαρχο Βελιγραδίου κ. Zoran Radojicic υποδέχτηκε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος. Ο Μακαριώτατος τόνισε στη συζήτησή τους τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ του Πατριαρχείου και των αρχών της πόλης προς όφελος των κατοίκων της πρωτεύουσας. Επιπλέον σημείωσε ο Προκαθήμενος της Σερβικής Εκκλησίας ότι είναι πάντα πρόθυμος να συζητήσει και να βοηθήσει στην επίλυση...
27 Απριλίου, 2021 - 19:27
Τελευταία ενημέρωση: 27/04/2021 - 18:15

Συνεργασία Πατριάρχη Σερβίας με το δήμαρχο Βελιγραδίου

Διαδώστε:
Συνεργασία Πατριάρχη Σερβίας με το δήμαρχο Βελιγραδίου

Τον δήμαρχο Βελιγραδίου κ. Zoran Radojicic υποδέχτηκε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος.

Ο Μακαριώτατος τόνισε στη συζήτησή τους τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ του Πατριαρχείου και των αρχών της πόλης προς όφελος των κατοίκων της πρωτεύουσας.

Επιπλέον σημείωσε ο Προκαθήμενος της Σερβικής Εκκλησίας ότι είναι πάντα πρόθυμος να συζητήσει και να βοηθήσει στην επίλυση ανοιχτών ζητημάτων, αφού συμφωνήθηκε ότι υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον Σέρβο Πατριάρχη για την εποικοδομητική προσέγγιση, κατανόηση και υποστήριξη στην πόλη του Βελιγραδίου τονίζοντας ότι είναι προσωπικά διαθέσιμος για την επίλυση όλων των τρεχόντων ζητημάτων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων