14/04/2021 14/04/2021 Μνημόνιο συνεργασίας με το Ινστιτούτο Συγκριτικού Δικαίου υπέγραψε το Πατριαρχείο Σερβίας. Χθες, Τρίτη 13 Απριλίου, ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος υποδέχθηκε τον Διευθυντή του Ινστιτούτου, Βλάντιμιρ Κόλβιτς, με τον οποίο αρχικά συζήτησαν για τις δυνατότητες συνεργασίας των δυο πλευρών, ενώ στη συνέχεια προχώρησαν στην υπογραφή του μνημονίου. Η συμφωνία αναφέρεται στην υλοποίηση κοινών επιστημονικών και...
14 Απριλίου, 2021 - 8:55
Τελευταία ενημέρωση: 14/04/2021 - 8:56

Συνεργασία του Πατριαρχείου Σερβίας με το Ινστιτούτο Δικαίου

Διαδώστε:
Συνεργασία του Πατριαρχείου Σερβίας με το Ινστιτούτο Δικαίου

Μνημόνιο συνεργασίας με το Ινστιτούτο Συγκριτικού Δικαίου υπέγραψε το Πατριαρχείο Σερβίας.

Χθες, Τρίτη 13 Απριλίου, ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος υποδέχθηκε τον Διευθυντή του Ινστιτούτου, Βλάντιμιρ Κόλβιτς, με τον οποίο αρχικά συζήτησαν για τις δυνατότητες συνεργασίας των δυο πλευρών, ενώ στη συνέχεια προχώρησαν στην υπογραφή του μνημονίου.

Η συμφωνία αναφέρεται στην υλοποίηση κοινών επιστημονικών και άλλων δραστηριοτήτων, επιστημονικών και επαγγελματικών συνεδρίων και συγκεντρώσεων, δημοσίευση περιοδικών που θα ασχολούνται με το νομικό περιεχόμενο σχέσεων κράτους-εκκλησίας, καθώς και τη διοργάνωση επαγγελματικών διαλέξεων.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και νομικοί σύμβουλοι του Πατριαρχείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων