02/12/2023 02/12/2023 Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος, τέλεσε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου 2023, Ιερά Αγρυπνία στο παρεκκλήσιο του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στην Ορθόδοξη Θεολογική Σχολή στο Βελιγράδι. Ο Μακαριώτατος σήμερα, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία τιμά την μνήμη του Οσίου Πορφυρίου του Κασοκαλυβίτη, άγει τα ονομαστήριά του. Ο Μακαριώτατος δέχθηκε τις ευχές...
02 Δεκεμβρίου, 2023 - 14:00
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2023 - 13:59

Τα ονομαστήρια του Πατριάρχη Σερβίας Πορφυρίου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Τα ονομαστήρια του Πατριάρχη Σερβίας Πορφυρίου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος, τέλεσε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου 2023, Ιερά Αγρυπνία στο παρεκκλήσιο του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στην Ορθόδοξη Θεολογική Σχολή στο Βελιγράδι. Ο Μακαριώτατος σήμερα, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία τιμά την μνήμη του Οσίου Πορφυρίου του Κασοκαλυβίτη, άγει τα ονομαστήριά του.

Ο Μακαριώτατος δέχθηκε τις ευχές των παρισταμένων κληρικών και συνεργατών του Πατριαρχείου, φοιτητών και καθηγητών της Σχολής ευχαριστώντας τους και ανταποδίδοντας τις ευχές.

 

 

Πηγή: spc

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων