08/01/2021 08/01/2021 Τα Χριστούγεννα εόρτασαν φέτος στο Βελιγράδι για πρώτη φορά χωρίς τον Πατριάρχη κυρό Ειρηναίο ο οποίος εκοιμήθη στις 20 Νοεμβρίου 2020. Της Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε χθες, 7 Ιανουαρίου, στο ναό του Αγίου Σάββα προεξήρχε ο Τοποτηρητής του Θρόνου, Σεβ. Μητροπολίτης Δαμπροβοσνίας κ. Χρυσόστομος και κληρικοί της Μητρόπολης Βελιγραδίου. Το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα της Ιεράς Συνόδου...
08 Ιανουαρίου, 2021 - 18:48
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2021 - 18:22

Τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον Πατριάρχη κυρό Ειρηναίο στο Βελιγράδι

Διαδώστε:
Τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον Πατριάρχη κυρό Ειρηναίο στο Βελιγράδι

Τα Χριστούγεννα εόρτασαν φέτος στο Βελιγράδι για πρώτη φορά χωρίς τον Πατριάρχη κυρό Ειρηναίο ο οποίος εκοιμήθη στις 20 Νοεμβρίου 2020.

Της Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε χθες, 7 Ιανουαρίου, στο ναό του Αγίου Σάββα προεξήρχε ο Τοποτηρητής του Θρόνου, Σεβ. Μητροπολίτης Δαμπροβοσνίας κ. Χρυσόστομος και κληρικοί της Μητρόπολης Βελιγραδίου.

Το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου της Σερβίας ανέγνωσε ο π. Βλαντιμίρ Βουκασίνοβιτς. Στη Θεία Λειτουργία παρέστησαν επίσης κρατικοί αξιωματούχοι της Σερβίας.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων