18/08/2021 18/08/2021 Θεία Λειτουργία τελέστηκε σε σπηλαιώδη ναό στη Μονή Σταντζεβίτσι η οποία βρίσκεται βόρεια της πόλης Μπούτβα στο Μαυροβούνιο. Ο συγκεκριμένος σπηλαιώδης ναός, ένας από τους λίγους στη χώρα και μοναδικός στην περιοχή, είναι αφιερωμένος στους Αγίους επτά παίδες εν Εφέσω. Να σημειωθεί ότι είναι ο μοναδικός ναός αφιερωμένος τους Αγίους επτά παίδες στη Μητρόπολη Μαυροβουνίου....
18 Αυγούστου, 2021 - 10:15
Τελευταία ενημέρωση: 18/08/2021 - 10:17

Θεία Λειτουργία σε σπηλαιώδη ναό στο Μαυροβούνιο

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία σε σπηλαιώδη ναό στο Μαυροβούνιο

Θεία Λειτουργία τελέστηκε σε σπηλαιώδη ναό στη Μονή Σταντζεβίτσι η οποία βρίσκεται βόρεια της πόλης Μπούτβα στο Μαυροβούνιο.

Ο συγκεκριμένος σπηλαιώδης ναός, ένας από τους λίγους στη χώρα και μοναδικός στην περιοχή, είναι αφιερωμένος στους Αγίους επτά παίδες εν Εφέσω. Να σημειωθεί ότι είναι ο μοναδικός ναός αφιερωμένος τους Αγίους επτά παίδες στη Μητρόπολη Μαυροβουνίου.

Στο κήρυγμά του ο ιερέας π. Ντράγκαν Ντόρεμ αναφέρθηκε στη σημασία της Ευχαριστιακής Σύναξης σε όποιο ναό και αν αυτή επιτελείται. “Ο Θεός είναι ο δημιουργός όλων των ορατών και αοράτων. Και ο Δημιουργός και Παντοδύναμος πρέπει να δοξάζεται σε κάθε σημείο του πλανήτη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συγκεντρωθήκαμε σήμερα σε αυτό το σπήλαιο, όπως οι ερημίτες και οι σπηλαιώτες στην έρημο της Ιουδαίας, στο Σινά και την Παλαιστίνη”, ανέφερε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων