01/07/2020 01/07/2020 Τον θεμέλιο λίθο έθεσε ο Επίσκοπος Βουδίμλιε και Νίκσιτς κ. Ιωαννίκιος στην Εκκλησία της Αγίας Τριάδας την Τρίτη 30 Ιουλίου 2020. Ο Επίσκοπος τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού στα θεμέλια του Ιερού Ναού που θα ανακαινιστεί ενώ σημείωσε κατά την ομιλία του ότι οι προηγούμενες ανακαινίσεις δεν έδωσαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.  Συγκεκριμένα είπε “Υπήρχε μια...
01 Ιουλίου, 2020 - 14:54
Τελευταία ενημέρωση: 01/07/2020 - 14:27

Θεμελίωσε Ιερό Ναό ο Επίσκοπος κ. Ιωαννίκιος

Διαδώστε:
Θεμελίωσε Ιερό Ναό ο Επίσκοπος κ. Ιωαννίκιος

Τον θεμέλιο λίθο έθεσε ο Επίσκοπος Βουδίμλιε και Νίκσιτς κ. Ιωαννίκιος στην Εκκλησία της Αγίας Τριάδας την Τρίτη 30 Ιουλίου 2020. Ο Επίσκοπος τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού στα θεμέλια του Ιερού Ναού που θα ανακαινιστεί ενώ σημείωσε κατά την ομιλία του ότι οι προηγούμενες ανακαινίσεις δεν έδωσαν το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Συγκεκριμένα είπε “Υπήρχε μια καταστροφή εδώμ είτε με υγρασία είτε από κάτι άλλο οι προηγούμενες ανακαινίσεις δεν έδωσαν το επιθυμητό αποτέλεσμα οπότε η εκκλησία ήταν συνεχώς σε μπελάδες και δεν υπήρχε άλλη λύση παρά να ξαναρχίσουμε τις εργασίες. Είχαμε κάποιους πειρασμούς, πιθανώς επειδή ο Θεός μας δοκιμάζει για το πόσο σταθεροί είμαστε στην πρόθεσή μας να ανοικοδομήσουμε την εκκλησία. Για να αποκαταστήσουμε αυτό το ιερό, πρέπει να εργαστούμε μαζί, για να μην επιτρέψουμε τίποτα να διαταράξει τις αδελφικές μας σχέσεις, αλλά μέσω της οικοδόμησης της εκκλησίας, χτίζουμε επίσης πνευματικά σε πίστη και σε κάθε αρετή, και ειδικά σε αδελφική αρμονία και αγάπη”.

Σύμφωνα με τον Επίσκοπο, θα δείξουμε αγάπη για τον Θεό και για την Εκκλησία, μόνο μέσω της αγάπης μεταξύ μας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων