11/11/2019 11/11/2019 Θεολογικό σεμινάριο για το μυστήριο της Ιερωσύνης και τον ρόλο του ιερέα στην αντιμετώπιση ποιμαντικών προβλημάτων, πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Δαμπροβοσνίας. Την έναρξη του σεμιναρίου κήρυξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δαμπροβοσνίας κ. Χρυσόστομος, ο οποίος αναφέρθηκε στη συμβολή του ιερέα τόσο στην επίλυση των ποιμαντικών προβλημάτων της ενορίας, όσο και της κοινωνίας γενικότερα. Ακολούθησαν εισηγήσεις επί...
11 Νοεμβρίου, 2019 - 12:54
Τελευταία ενημέρωση: 11/11/2019 - 13:19

Θεολογικό σεμινάριο για την Ιερωσύνη διοργάνωσε η Μητρ. Δαμπροβοσνίας

Διαδώστε:
Θεολογικό σεμινάριο για την Ιερωσύνη διοργάνωσε η Μητρ. Δαμπροβοσνίας

Θεολογικό σεμινάριο για το μυστήριο της Ιερωσύνης και τον ρόλο του ιερέα στην αντιμετώπιση ποιμαντικών προβλημάτων, πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Δαμπροβοσνίας.

Την έναρξη του σεμιναρίου κήρυξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δαμπροβοσνίας κ. Χρυσόστομος, ο οποίος αναφέρθηκε στη συμβολή του ιερέα τόσο στην επίλυση των ποιμαντικών προβλημάτων της ενορίας, όσο και της κοινωνίας γενικότερα.

Ακολούθησαν εισηγήσεις επί ζητημάτων ποιμαντικής διακονίας από κληρικούς και ακαδημαϊκούς και στο τέλος οι συμμετέχοντες αντάλλαξαν απόψεις επί των θεμάτων που συζητήθηκαν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων