15/01/2022 15/01/2022 του Νίκου Οικονόμου / ope.gr Θετικός στον κορωνοϊό με ήπια συμπτώματα διαγνώστηκε ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Σουμαδίας κ. Ιωάννης. Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση της η Επισκοπή, ο Πανιερώτατος «αισθανόμενος ήπια συμπτώματα κρυολογήματος, υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού. Το αποτέλεσμα του τεστ ήταν θετικό και σύμφωνα με τις συμβουλές του γιατρού, θα παραμείνει τις επόμενες ημέρες σε...
15 Ιανουαρίου, 2022 - 9:34
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2022 - 11:00

Θετικός στον κορωνοϊό ο Επίσκοπος Σουμαδίας

Διαδώστε:
Θετικός στον κορωνοϊό ο Επίσκοπος Σουμαδίας
  • του Νίκου Οικονόμου / ope.gr

Θετικός στον κορωνοϊό με ήπια συμπτώματα διαγνώστηκε ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Σουμαδίας κ. Ιωάννης.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση της η Επισκοπή, ο Πανιερώτατος «αισθανόμενος ήπια συμπτώματα κρυολογήματος, υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού. Το αποτέλεσμα του τεστ ήταν θετικό και σύμφωνα με τις συμβουλές του γιατρού, θα παραμείνει τις επόμενες ημέρες σε κατ’ οίκον περιορισμό λαμβάνοντας την κατάλληλη θεραπεία. Ο Επίσκοπος βρίσκεται σε απομόνωση, έχει ήπια συμπτώματα και νιώθει καλά.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, ο Επίσκοπος δυστυχώς αναβάλλει τις προγραμματισμένες λειτουργίες, συναντήσεις και άλλες δημόσιες δραστηριότητες μέχρι την εορτή του Οσίου Σάββα, αλλά θα προσευχηθεί ολόψυχα για την θεραπεία των ασθενών και την επιτυχία των ιατρών.

Καλούμε τον πιστό λαό, τους αδελφούς και τις αδελφές μας, να προσευχηθούν με πίστη και αγάπη για την ταχεία ανάρρωση του Επισκόπου Ιωάννη και την υγεία και ανάρρωση όλων των ασθενών».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων