18/01/2022 19/01/2022 του Νίκου Οικονόμου / ope.gr Θετικός στον κορωνοϊό με ήπια συμπτώματα διαγνώστηκε ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Βαλιέβου κ. Ησύχιος. ‘Οπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ιερά Επισκοπή, ο Πανιερώτατος υποβάλλεται σε κατ’ οίκον θεραπεία σύμφωνα με τις συστάσεις των γιατρών, ενώ δεδομένων των νέων συνθηκών, το πρόγραμμα του Επισκόπου αναπροσαρμόστηκε συμπεριλαμβανομένων των επερχομένων εορτών των Θεοφανίων...
18 Ιανουαρίου, 2022 - 17:06
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2022 - 1:09

Θετικός στον κορωνοϊό ο Επίσκοπος Βαλιέβου Ησύχιος

Διαδώστε:
Θετικός στον κορωνοϊό ο Επίσκοπος Βαλιέβου Ησύχιος
  • του Νίκου Οικονόμου / ope.gr

Θετικός στον κορωνοϊό με ήπια συμπτώματα διαγνώστηκε ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Βαλιέβου κ. Ησύχιος.

‘Οπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ιερά Επισκοπή, ο Πανιερώτατος υποβάλλεται σε κατ’ οίκον θεραπεία σύμφωνα με τις συστάσεις των γιατρών, ενώ δεδομένων των νέων συνθηκών, το πρόγραμμα του Επισκόπου αναπροσαρμόστηκε συμπεριλαμβανομένων των επερχομένων εορτών των Θεοφανίων και της Σύναξης του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου (με το παλαιό εορτολόγιο).

«Ως στοργικός Ποιμενάρχης, ο Επίσκοπος κ. Ησύχιος θα προσευχηθεί για τη θεραπεία όλων των ανθρώπων που έχουν πληγεί από αυτή την πανδημία, καθώς και για τους γιατρούς και άλλους υγειονομικούς, των οποίων η σκληρή δουλειά σώζει ζωές καθημερινά», καταλήγει η ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων