04/07/2019 04/07/2019 Άμεση ήταν η ανταπόκριση στο κάλεσμα για ανθρωπιστική βοήθεια που απηύθυνε η Ιερά Επισκοπή Ράσκας και Πριζρένης στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο. Ήδη άνοιξαν τρία κέντρα υποδοχής βοήθειας για τους ευάλωτους πληθυσμούς που κινδυνεύουν και οι Ιερείς συντονίζουν την πρωτοβουλία. Η Επισκοπή Ράσκας και Πριζρένης εκφράζει με ανακοίνωσή της ευχαριστίες σε άτομα και οργανισμούς που έχουν ήδη...
04 Ιουλίου, 2019 - 8:15

Θύλακες ελπίδας στο Κοσσυφοπέδιο από την εκκλησία

Διαδώστε:
Θύλακες ελπίδας στο Κοσσυφοπέδιο από την εκκλησία

Άμεση ήταν η ανταπόκριση στο κάλεσμα για ανθρωπιστική βοήθεια που απηύθυνε η Ιερά Επισκοπή Ράσκας και Πριζρένης στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο.
Ήδη άνοιξαν τρία κέντρα υποδοχής βοήθειας για τους ευάλωτους πληθυσμούς που κινδυνεύουν και οι Ιερείς συντονίζουν την πρωτοβουλία.
Η Επισκοπή Ράσκας και Πριζρένης εκφράζει με ανακοίνωσή της ευχαριστίες σε άτομα και οργανισμούς που έχουν ήδη ανακοινώσει την αποστολή βοήθειας στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια.

“Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή για το έθνος μας είναι η αδελφική αλληλεγγύη και η ευαισθητοποίηση για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους μας σε ολόκληρο το Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια, ενόψει των αυξανόμενων πιέσεων που δέχονται από τις αρχές” αναφέρεται στην ανακοίνωση και προστίθεται:
“Ο λαός μας, τόσο στο βορρά και το νότο της επαρχίας δείχνει μεγάλο θάρρος σε μια κατάσταση όπου οι θεσμοί του Κοσσυφοπεδίου επέβαλαν ένα φόρο 100% στα σερβικά αγαθά”.

Παρόλο που τα καταστήματα στο βόρειο τμήμα του Κοσσυφοπεδίου είναι ανοιχτά σήμερα, εξακολουθεί να υπάρχει έλλειψη βασικών τροφίμων και δεν είναι βέβαιο πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση τις επόμενες ημέρες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων