06/04/2022 06/04/2022 Στην πύλη της εκκλησίας της Αναλήψεως στο κέντρο του Βελιγραδίου, σήμερα το πρωί, 81 χρόνια μετά από τους ναζιστικούς βομβαρδισμούς, τελέστηκε μνημόσυνο κοντά στον πέτρινο σταυρό που τοποθετήθηκε στη μνήμη των θυμάτων της ημέρας εκείνης. Προηγουμένως, στον Ιερό Ναό της Αναλήψεως τελέστηκε η Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων από τον Αρχιμανδρίτη π. Βενέδικτο, Ηγούμενο της...
06 Απριλίου, 2022 - 17:26
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2022 - 17:22

Τίμησαν τα θύματα των ναζιστικών βομβαρδισμών στο Βελιγράδι

Διαδώστε:
Τίμησαν τα θύματα των ναζιστικών βομβαρδισμών στο Βελιγράδι

Στην πύλη της εκκλησίας της Αναλήψεως στο κέντρο του Βελιγραδίου, σήμερα το πρωί, 81 χρόνια μετά από τους ναζιστικούς βομβαρδισμούς, τελέστηκε μνημόσυνο κοντά στον πέτρινο σταυρό που τοποθετήθηκε στη μνήμη των θυμάτων της ημέρας εκείνης.

Προηγουμένως, στον Ιερό Ναό της Αναλήψεως τελέστηκε η Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων από τον Αρχιμανδρίτη π. Βενέδικτο, Ηγούμενο της Μονής Miholjska Prevlaka και ακολούθησε μνημόσυνο με τη συμμετοχή ιερέων και την παρουσία αξιωματούχων και πιστών από τη σερβική πρωτεύουσα.

Πηγή φωτογραφίας: Radio Slovo ljubve

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων