19/10/2021 19/10/2021 Με το χρυσό παράσημο του Τάγματος του Αγίου Πέτρου τίμησε η Ιερά Μητρόπολη Δαμπροβοσνίας τον Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιο σε μία λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Οκτωβρίου.  Ο Σεβασμιώτατος βρέθηκε στο Σαράγεβο όπου συμμετείχε στις τιμητικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Μητροπολίτη Δαμπροβοσνίας κ. Χρυσοστόμου, ο οποίος φέτος συμπληρώνει τριάντα χρόνια αρχιερατείας...
19 Οκτωβρίου, 2021 - 10:02
Τελευταία ενημέρωση: 19/10/2021 - 11:35

Τιμητική διάκριση για τον Μητροπολίτη Μαυροβουνίου

Διαδώστε:
Τιμητική διάκριση για τον Μητροπολίτη Μαυροβουνίου

Με το χρυσό παράσημο του Τάγματος του Αγίου Πέτρου τίμησε η Ιερά Μητρόπολη Δαμπροβοσνίας τον Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιο σε μία λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Οκτωβρίου. 

Ο Σεβασμιώτατος βρέθηκε στο Σαράγεβο όπου συμμετείχε στις τιμητικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Μητροπολίτη Δαμπροβοσνίας κ. Χρυσοστόμου, ο οποίος φέτος συμπληρώνει τριάντα χρόνια αρχιερατείας και πενήντα χρόνια από την ημέρα που εισήλθε στην ιερωσύνη.

Θέλοντας να ευχαριστήσει τον ποιμενάρχη της ιστορικής Μητρόπολης του Μαυροβουνίου για την παρουσία του στις εορταστικές εκδηλώσεις, που στόχο είχαν να ενισχύουν την πίστη, την ελπίδα και την αγάπη, ο Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος του απένειμε το χρυσό παράσημο του Τάγματος του Αγίου Πέτρου το οποίο αποτελεί τη μεγαλύτερη διάκριση της τοπικής Εκκλησίας.

Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης κ. Ιωαννίκιος ευχαρίστησε τον οικείο Ποιμενάρχη και του ευχήθηκε ο Κύριος της Δόξης να τον ενισχύει στο έργο του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων