14/05/2019 14/05/2019 Η Ορθόδοξη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου του Ανατολικού Σεράγεβο τίμησε το Άγιο Βασίλειο του Οστέργου. Οι λατρευτικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν με Θεία Λειτουργία που τελέστηκε από τον Σεβ. Μητροπολίτη Δαμπροβοσνίας κ. Χρυσόστομος. Στη συνέχεια ακολούθησε τιμητική εκδήλωση στο αμφιθέατρο της Θεολογικής Σχολής όπου δόθηκαν οι τίτλοι σπουδών σε φοιτητές που ολοκλήρωσαν τις μεταπτυχιακές τους σπουδές. Ο...
14 Μαΐου, 2019 - 17:38

Τιμητική εκδήλωση στη Θεολογική Σχολή του Σαράγεβο

Διαδώστε:
Τιμητική εκδήλωση στη Θεολογική Σχολή του Σαράγεβο

Η Ορθόδοξη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου του Ανατολικού Σεράγεβο τίμησε το Άγιο Βασίλειο του Οστέργου. Οι λατρευτικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν με Θεία Λειτουργία που τελέστηκε από τον Σεβ. Μητροπολίτη Δαμπροβοσνίας κ. Χρυσόστομος. Στη συνέχεια ακολούθησε τιμητική εκδήλωση στο αμφιθέατρο της Θεολογικής Σχολής όπου δόθηκαν οι τίτλοι σπουδών σε φοιτητές που ολοκλήρωσαν τις μεταπτυχιακές τους σπουδές. Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος συνεχάρη για τις επιτυχίες του παρελθόντος και αναφέρθηκε στην ανάγκη για τους εκπαιδευτικούς και τους συνεργάτες της Ορθόδοξης Θεολογικής Σχολής η οποία εξακολουθεί να προσπαθεί η Θεολογική Σχολή να προσελκύσει φοιτητές από όλο τον κόσμο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων