08/01/2021 08/01/2021 Την ιστορία οκτώ αιώνων της Σερβικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, και κατ΄επέκταση της Ιεράς Μητροπόλεως Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας περιγράφουν παιδιά από το Μαυροβούνιο μέσω παιχνιδιού, τραγουδιού και αφήγησης. Πρόκειται για παιδιά από την πόλη του Μπαρ, που επρόκειτο να παρουσιάσουν την παράσταση αυτή στο 21ο Παιδικό Συνέδριο στο Τσέτινιε, το οποίο δεν πραγματοποιήθηκε φέτος λόγω επιδημιολογικών μέτρων....
08 Ιανουαρίου, 2021 - 9:10
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2021 - 8:21

Το δώρο των παιδιών στον μακαριστό Μητρ. Αμφιλόχιο

Διαδώστε:
Το δώρο των παιδιών στον μακαριστό Μητρ. Αμφιλόχιο

Την ιστορία οκτώ αιώνων της Σερβικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, και κατ΄επέκταση της Ιεράς Μητροπόλεως Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας περιγράφουν παιδιά από το Μαυροβούνιο μέσω παιχνιδιού, τραγουδιού και αφήγησης.

Πρόκειται για παιδιά από την πόλη του Μπαρ, που επρόκειτο να παρουσιάσουν την παράσταση αυτή στο 21ο Παιδικό Συνέδριο στο Τσέτινιε, το οποίο δεν πραγματοποιήθηκε φέτος λόγω επιδημιολογικών μέτρων.
Η ξεχωριστή αυτή πρωτοβουλία βιντεοσκοπήθηκε με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων και -όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση- αποτελεί μια προσφορά προς τον μακαριστό Μητροπολίτη κυρό Αμφιλόχιο “από τα παιδιά του”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων