30/03/2022 30/03/2022 Για την συμβολή του στην ενίσχυση των σερβο-ισραηλινών σχέσεων αλλά και την ερευνά του για το Εβραϊκό Ολοκαύτωμα βραβεύτηκε από το Πανεπιστήμιο Ben Gurion στην Βερσεβά του Ισραήλ ο Επίσκοπος Σλαυονίας κ. Ιωάννης. Ο Πανιερώτατος τιμήθηκε με το βραβείο του Ιππότη του Λαντίν, που πήρε το όνομά του από τον Ichak Navon (1921-2015), τον πέμπτο...
30 Μαρτίου, 2022 - 12:28
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2022 - 11:55

Το Ισραήλ βράβευσε τον Επίσκοπο Σλαυονίας Ιωάννη

Διαδώστε:
Το Ισραήλ βράβευσε τον Επίσκοπο Σλαυονίας Ιωάννη

Για την συμβολή του στην ενίσχυση των σερβο-ισραηλινών σχέσεων αλλά και την ερευνά του για το Εβραϊκό Ολοκαύτωμα βραβεύτηκε από το Πανεπιστήμιο Ben Gurion στην Βερσεβά του Ισραήλ ο Επίσκοπος Σλαυονίας κ. Ιωάννης.

Ο Πανιερώτατος τιμήθηκε με το βραβείο του Ιππότη του Λαντίν, που πήρε το όνομά του από τον Ichak Navon (1921-2015), τον πέμπτο πρόεδρο του Ισραήλ.

Στην τελετή βράβευσης παρευρέθηκαν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ben Gurion,  Χάιμ Τζ. Hames, η χήρα του εκλιπόντος Προέδρου, κ. Miri Navon, καθηγητές στο Πανεπιστήμιο Ben Gurion , εξέχουσες προσωπικότητες της εκπαίδευσης, της επιστήμης, του πολιτισμού και των τεχνών, διπλωματικοί εκπρόσωποι της Δημοκρατίας της Σερβίας στο Ισραήλ και εκπρόσωποι του Μουσείου Θυμα Γενοκτονίας, με επικεφαλής τον κ. Ντέγιαν Ρίστιτς.

Η κ. Navon απένειμε την περίφημη αναγνώριση στον Επίσκοπο ενώ επεσήμανε την εξαιρετική δέσμευσή του στην έρευνα και τη διατήρηση της μνήμης των θυμάτων του Ολοκαυτώματος, καθώς και τη σημαντική συμβολή του στη βελτίωση των σερβο-ισραηλινών σχέσεων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων