29/04/2021 29/04/2021 Οι σχέσεις μεταξύ Μαυροβουνίου και Σερβίας και η εξεύρεση κάθε δυνατής λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν μεταξύ των δύο αδελφών κρατών αποτέλεσαν το επίκεντρο της συζήτησης κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος με τον Πρέσβη της Σερβίας στο Μαυροβούνιο, Βλαντιμίρ Μπόζοβιτς. “Η Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία έχει δεσμευτεί την καθιέρωση...
29 Απριλίου, 2021 - 9:20
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2021 - 9:23

Το Μαυροβούνιο στο επίκεντρο συνάντησης στο Βελιγράδι

Διαδώστε:
Το Μαυροβούνιο στο επίκεντρο συνάντησης στο Βελιγράδι

Οι σχέσεις μεταξύ Μαυροβουνίου και Σερβίας και η εξεύρεση κάθε δυνατής λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν μεταξύ των δύο αδελφών κρατών αποτέλεσαν το επίκεντρο της συζήτησης κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος με τον Πρέσβη της Σερβίας στο Μαυροβούνιο, Βλαντιμίρ Μπόζοβιτς.

“Η Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία έχει δεσμευτεί την καθιέρωση πλήρους αμοιβαίας εμπιστοσύνης, καθώς και της υπεύθυνης στάσης και συνεργασίας όλων των λαών στην περιοχή και, προς το σκοπό αυτό, αναμένει την υποστήριξη όλων των περιφερειακών κρατικών θεσμών”, υπογράμμισε ο Προκαθήμενος της εν Σερβία Ορθοδόξου Εκκλησίας.

Ο κ. Μπόζοβιτς από τη πλευρά του συνεχάρη τον Μακαριώτατο για την εκλογή του στο θρόνο του Αγίου Σάββα και ανάληψη των νέων του καθηκόντων. Επίσης, τον ευχαρίστησε για την προσήλωση και αγάπη που δείχνει προς το λαό του αλλά και ολόκληρο τον κόσμο στηριζόμενος στις αρχές του ευαγγελίου.

Στο τέλος ο Πατριάρχης κ.κ. Πορφύριος ευχήθηκε στον κ. Μπόζοβιτς καλή Ανάσταση και ευλογημένο Πάσχα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων