12/04/2024 12/04/2024 Tις εργασίες για την ανέγερση ναού και του Γυμνασίου που θα φέρουν το όνομα του Αγίου Σάββα, στη συνοικία του Παλαιού Αεροδρομίου της Ποντγκόριτσα, επιθεώρησε ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωάννικιος.  Με την ευκαιρία αυτή, ο Μητροπολίτης κ. Ιωαννίκιος ευχαρίστησε και εξέφρασε μεγάλη ευγνωμοσύνη σε όλους όσους συνεισφέρουν ανιδιοτελώς και βοηθούν στην ανέγερση του...
12 Απριλίου, 2024 - 9:26
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2024 - 9:18

Το όνομα του Αγίου Σάββα θα φέρει το πιο σύγχρονο σχολικό συγκρότημα στο Μαυροβούνιο

Διαδώστε:
Το όνομα του Αγίου Σάββα θα φέρει το πιο σύγχρονο σχολικό συγκρότημα στο Μαυροβούνιο

Tις εργασίες για την ανέγερση ναού και του Γυμνασίου που θα φέρουν το όνομα του Αγίου Σάββα, στη συνοικία του Παλαιού Αεροδρομίου της Ποντγκόριτσα, επιθεώρησε ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωάννικιος. 

Με την ευκαιρία αυτή, ο Μητροπολίτης κ. Ιωαννίκιος ευχαρίστησε και εξέφρασε μεγάλη ευγνωμοσύνη σε όλους όσους συνεισφέρουν ανιδιοτελώς και βοηθούν στην ανέγερση του πιο σύγχρονου σχολικού συγκροτήματος στο Μαυροβούνιο, τονίζοντας ιδιαίτερα την εντυπωσιακή δυναμική των εργασιών αφού η πρώτη φάση των εργασιών οι οποίες αφορούν το Γυμνάσιο θα έχουν ολοκληρωθεί έως και την 1η Μαΐου του τρέχοντος έτους.

Αντίστοιχα η πρώτη φάση των εργασιών στον Ναό του Αγίου Σάββα θα έχει ολοκληρωθεί έως τα τέλη Ιουλίου, σύμφωνα με την Ιερά Μητρόπολη Μαυροβουνίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων