09/09/2022 09/09/2022 Εθνική προσευχή για την αγιότητα του γάμου και της οικογένειας, καθώς και για την ειρήνη στο έθνος θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στις 7: 30 μ.μ., μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι, η Εκκλησίας της Σερβίας.  Η Ιερά Σύνοδος των Επισκόπων του Πατριαρχείου Σερβίας απευθύνει κάλεσα στον κλήρο, τους μοναχούς και...
09 Σεπτεμβρίου, 2022 - 15:03
Τελευταία ενημέρωση: 09/09/2022 - 15:05

Το Πατριαρχείο Σερβίας καλεί κλήρο και λαό σε εθνική προσευχή στο Βελιγράδι

Διαδώστε:
Το Πατριαρχείο Σερβίας καλεί κλήρο και λαό σε εθνική προσευχή στο Βελιγράδι

Εθνική προσευχή για την αγιότητα του γάμου και της οικογένειας, καθώς και για την ειρήνη στο έθνος θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στις 7: 30 μ.μ., μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι, η Εκκλησίας της Σερβίας. 

Η Ιερά Σύνοδος των Επισκόπων του Πατριαρχείου Σερβίας απευθύνει κάλεσα στον κλήρο, τους μοναχούς και τον πιστό λαό να συμμετάσχουν στην εθνική προσευχή μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα.

Την ειδική ακολουθία θα τελέσει ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος παρουσία Επισκόπων της Σερβίας Εκκλησίας. Ο Μακαριώτατος στο τέλος θα απευθύνει χαιρετισμό στον πιστό λαό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων