23/07/2021 23/07/2021 Μέσα από τις συνδυασμένες προσπάθειες της εν Σερβία Ορθοδόξου Εκκλησίας και της κυβέρνησης, μια πολύτεκνη οικογένεια στο Κοσσυφοπέδιο απέκτησε πλέον το δικό της νέο σπίτι. Με την ευλογία της Ιεράς Συνόδου και του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφυρίου, η Άννα Βούκοβιτς, μητέρα 10 παιδιών από το βόρειο Κοσσυφοπέδιο, παρέλαβε τα κλειδιά του σπιτιού τον αγιασμό στο οποίο...
23 Ιουλίου, 2021 - 9:26
Τελευταία ενημέρωση: 23/07/2021 - 9:31

Το Πατριαρχείο Σερβίας στηρίζει την πολύτεκνη οικογένεια

Διαδώστε:
Το Πατριαρχείο Σερβίας στηρίζει την πολύτεκνη οικογένεια

Μέσα από τις συνδυασμένες προσπάθειες της εν Σερβία Ορθοδόξου Εκκλησίας και της κυβέρνησης, μια πολύτεκνη οικογένεια στο Κοσσυφοπέδιο απέκτησε πλέον το δικό της νέο σπίτι.

Με την ευλογία της Ιεράς Συνόδου και του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφυρίου, η Άννα Βούκοβιτς, μητέρα 10 παιδιών από το βόρειο Κοσσυφοπέδιο, παρέλαβε τα κλειδιά του σπιτιού τον αγιασμό στο οποίο τέλεσε ο Επίσκοπος Ράσκας και Πριζρένης κ. Θεοδόσιος. “Να έχεις τόσα πολλά παιδιά, να ζεις με τέτοια αγάπη, να επενδύεις ​​τόσα στην Εκκλησία, τους ανθρώπους και τη χώρα σου – αυτός είναι ο πραγματικός πλούτος», ανέφερε ο Πανιερώτατος, επαινώντας την αυτοθυσία της κ. Βούκοβιτς.

Η κατασκευή του σπιτιού ξεκίνησε να κατασκευάζετε με πόρους της Επισκοπής και ολοκληρώθηκε από το γραφείο της σερβικής κυβέρνησης για το Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια.

Ο διευθυντής του Γραφείου, Πέταρ Πέτκοβιτς, τόνισε ότι βλέποντας μια τόσο μεγάλη οικογένεια, καταλαβαίνει γιατί η Σερβία αγωνίζεται και υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει την παροχή στήριξης.

Πληροφορίες – φωτογραφίες: pravoslavie.ru

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων