31/03/2021 31/03/2021 Εκτενή αναφορά στις διώξεις εναντίον της Ορθοδόξου Εκκλησίας από την πρώην κυβέρνηση του Μαυροβουνίου, κάνει το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών στην ετήσια έκθεσή του αναφορικά με την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε χώρες του κόσμου. Ειδικότερα για το Μαυροβούνιο, σημειώνει ότι οι αρχές της χώρας προέβησαν σε “ένα ευρύ φάσμα επιλεκτικών συλλήψεων κατά την εφαρμογή των...
31 Μαρτίου, 2021 - 12:31
Τελευταία ενημέρωση: 31/03/2021 - 15:52

Το State Department για τις διώξεις ενάντια στην Ορθοδοξία

Διαδώστε:
Το State Department για τις διώξεις ενάντια στην Ορθοδοξία

Εκτενή αναφορά στις διώξεις εναντίον της Ορθοδόξου Εκκλησίας από την πρώην κυβέρνηση του Μαυροβουνίου, κάνει το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών στην ετήσια έκθεσή του αναφορικά με την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε χώρες του κόσμου.

Ειδικότερα για το Μαυροβούνιο, σημειώνει ότι οι αρχές της χώρας προέβησαν σε “ένα ευρύ φάσμα επιλεκτικών συλλήψεων κατά την εφαρμογή των μέτρων του Υπουργείου Υγείας για την πρόληψη της εξάπλωσης της πανδημίας”.

Στην έκθεση του State Department αναφέρεται ως παράδειγμα η σύλληψη του Επισκόπου Βουδίμλιε και Νίκσιτς, σημερινού τοποτηρητή της Μητροπόλεως Μαυροβουνίου, κ. Ιωαννίκιου, και άλλων 8 ιερέων στις 12 Μάϊου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων