10/11/2019 10/11/2019 Με την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη τίμησαν στο Βελιγράδι τη μνήμη του Αγίου Δημητρίου την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου (26 Οκτωβρίου με το παλαιό ημερολόγιο). Της πανηγυρικής ευχαριστιακής σύναξης προεξήρχε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ Ειρηναίος με τη συμμετοχή των κληρικών του ναού που είναι αφιερωμένος στον Άγιο και βρίσκεται στην περιοχή του Νέου Βελιγραδίου. Κατά τη...
10 Νοεμβρίου, 2019 - 14:38
Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2019 - 14:41

Το Βελιγράδι τίμησε τον Άγιο Δημήτριο

Διαδώστε:
Το Βελιγράδι τίμησε τον Άγιο Δημήτριο

Με την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη τίμησαν στο Βελιγράδι τη μνήμη του Αγίου Δημητρίου την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου (26 Οκτωβρίου με το παλαιό ημερολόγιο).

Της πανηγυρικής ευχαριστιακής σύναξης προεξήρχε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ Ειρηναίος με τη συμμετοχή των κληρικών του ναού που είναι αφιερωμένος στον Άγιο και βρίσκεται στην περιοχή του Νέου Βελιγραδίου.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, στον κατάμεστο από πιστούς ιερό ναό, ο Πατριάρχης κ.κ. Ειρηναίος προχείρισε σε οικονόμους δυο από τους εφημερίους του ναού.

Στο τέλος ο Μακαριώτατος ευλόγησε τους άρτους και ευχήθηκε όλοι να έοχυν την χάρη του Αγίου Δημητρίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων