05/03/2021 05/03/2021 Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Επισκόπου πρώην Ζαχουμίου και Ερζεγοβίνης τελέστηκε σήμερα στο Καθολικό της ιστορικής Μονής του Τσέτνιε στο Μαυροβούνιο.  Οι ιερείς μαζί με τους σπουδαστές του Θεολογικού Σεμιναρίου του Αγίου Πέτρου του Τσέτνιε προσευχήθηκαν για την ψυχή του μεγάλου αυτού θεολόγου που ανέδειξε στην εποχή μας η Εκκλησία της Σερβίας καθώς,...
05 Μαρτίου, 2021 - 14:23
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2021 - 13:57

Τρισάγιο για τον μακαριστό κυρό Αθανάσιο στη Μονή Τσέτνιε

Διαδώστε:
Τρισάγιο για τον μακαριστό κυρό Αθανάσιο στη Μονή Τσέτνιε

Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Επισκόπου πρώην Ζαχουμίου και Ερζεγοβίνης τελέστηκε σήμερα στο Καθολικό της ιστορικής Μονής του Τσέτνιε στο Μαυροβούνιο. 

Οι ιερείς μαζί με τους σπουδαστές του Θεολογικού Σεμιναρίου του Αγίου Πέτρου του Τσέτνιε προσευχήθηκαν για την ψυχή του μεγάλου αυτού θεολόγου που ανέδειξε στην εποχή μας η Εκκλησία της Σερβίας καθώς, και για τον μακαριστό Μητροπολίτη Παραθαλασσίας και Μαυροβουνίου κυρό Αμφιλόχιο, ο οποίος συνδεόταν με μακρά πνευματική σχέση με τον Επίσκοπο κυρό Αθανάσιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων